Vírus ellen

Vírus ellen

Az ezüstkolloid vírusellenes hatásai

2020. április 22. - OLIMPIQTEAM

silver.jpg

Az ezüstöt, hasonlóan az aranyhoz, már az ókori görögök és rómaiak kezdték kiismerni. Használták antimikrobiális szerként, ételek és italok tartósításához, valamint gyógyászati célokra. A történelem folyamán számos tudós kísérletezett az ezüst gyógyászati felhasználásával. A 18. század végére már világszerte elterjedt volt az ezüsttel való gyógyítás.

94153637_10213303671626597_3482473918705434624_o.jpg

Az ezüst hagyományos felhasználása

Az ezüstöt gyógyászati célra a 20. század közepe óta használják epilepsziagonorrhea (’tripper’, nem úton terjedő betegség) és megfázás kezelésére. A múltban használták szemcseppként, szemészeti problémák ellen. Az ezüstkolloid vegyületeit helyileg fertőtlenítő, csíraölő és fertőzésgátló szerként is alkalmazták. Továbbá, belsőleg, antibiotikumként számos fertőzés kezelésére. Az ezüstkolloid oldat antibiotkumként történő alkalmazása a mesterséges gyógyszerek előállításával megszűnt, hogy aztán majd az új évezredre újra előtérbe kerüljön!

 

Rendeld vissza az egészséged: 00 36 30 687 4347

E-mail: olimpiqteam@gmail.com 

Otthoni készülék ára: 49.900 Ft

Ezüstlap pár 19.800 Ft + 1500 ft postaköltség.

 

nano_silver_csomag.jpg

ezustlap.jpg

Az ezüstkolloid lényegében sikerrel alkalmazható a test belsejében, valamint a felszínén megbúvó temérdek vírusos és bakteriális fertőzés esetén!

Az ezüstkolloid ugyan elvesztette népszerűségét az 1900-as évek közepén, "a gyógyszeripar antibiotikumos hódításai miatt", az alternatív gyógyászattal foglalkozó szakemberek mindvégig kitartottak azon véleményük mellett, hogy az ezüst kolloid belsőleg stimulálja és erősíti az immunrendszertelpusztítja a betegségeket okozó baktériumokatvírusokat és gombákat.

Az Ezüstkolloid oldat felveszi a harcot a fertőzéseket okozó baktériumokkal és vírusokkal, azzal hogy gátolja az egysejtű kórokozók anyagcseréjéért felelős enzimek működést. A vírusok ellen úgy lép fel, hogy a szaporodásukat megakadályozza, azzal hogy a vírusok fehérjeburkát károsítja. Az ezüstkolloid felgyorsítja a paraziták szervezetből történő kiürülését.
Hihetetlen, de a kutatások szerint az ezüstkolloid több mint 650 féle kórokozót képes elpusztítani a szervezetben!

Az ezüst kolloid hatásai

Az ezüstkolloid az egészséges bélflóra működését azáltal is támogatja, hogy a „szervezetbarát”, hasznos baktériumokat nem károsítja. Az ezüst kolloid sajátos módon a vékonybélben szívódik fel, és nem jut el a vastagbélig.

Az ezüst a szervezet amolyan második immunrendszereként funkcionálhat. A Science Digest magazinban 1978-ban megjelent cikk szerint az ezüskolloidnak mindösszesen 6 percre van szüksége ahhoz, hogy megkezdje a szervezet megtisztítását 650 különböző baktériumtól és kórokozótól.

Dr. Gary Smith szerint, az ezüst kolloid oldata nélkülözhetetlen a szervezet védekezési mechanizmusaiban, és az immunrendszer védelmének a gyengülése megelőzhető az ezüstkolloid fogyasztásával”. 

A bejegyzés trackback címe:

https://virus-ellen.blog.hu/api/trackback/id/tr4615632866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása