Vírus ellen

Vírus ellen

Az ezüstkolloid hatásai

2020. április 22. - OLIMPIQTEAM

Rendeld vissza egészséged: 00 36 30 687 4347

Az ezüstkolloid az egészséges bélflóra működését azáltal is támogatja, hogy a „szervezetbarát”, hasznos baktériumokat nem károsítja. Az ezüst kolloid sajátos módon a vékonybélben szívódik fel, és nem jut el a vastagbélig.

Az ezüst a szervezet amolyan második immunrendszereként funkcionálhat. A Science Digest magazinban 1978-ban megjelent cikk szerint az ezüskolloidnak mindösszesen 6 percre van szüksége ahhoz, hogy megkezdje a szervezet megtisztítását 650 különböző baktériumtól és kórokozótól.

Dr. Gary Smith szerint, az ezüst kolloid oldata „nélkülözhetetlen a szervezet védekezési mechanizmusaiban, és az immunrendszer védelmének a gyengülése megelőzhető az ezüstkolloid fogyasztásával”. 

A bejegyzés trackback címe:

https://virus-ellen.blog.hu/api/trackback/id/tr4415632954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása